Irma Schut

De vrouwelijke inbreng bij A & A komt voor rekening van Irma Schut. Irma heeft veel secretariële ervaring opgedaan, welke zij nu bij A & A als officemanager verder in de praktijk kan brengen.

irma

Net als Gijs, Dany en Klarus heeft ook Irma bij Deloitte gewerkt. 9 jaar na haar indiensttreding is het kantoor van Deloitte overgenomen door Cooster coaching accountants B.V., waar zij vervolgens nog vier jaar werkzaam is geweest. In augustus 2013 is Irma het team bij A & A komen versterken.

De taken van Irma zijn veelal uitvoerend en ondersteunend. Zo behandelt zij de correspondentie met klanten en externe instanties. Zij verwerkt de aangiften, verzorgt de facturatie, verzendt de jaarrekeningen en publicatiestukken en dergelijke. Ook houdt ze zich intensief bezig met het boeken van administraties van klanten van A & A.

Irma is sterk in het coördineren van haar vele verschillende werkzaamheden. Ze is een echte duizendpoot die graag lekker bezig is en er altijd naar streeft haar werk op tijd af te hebben.

Irma waardeert de informele sfeer en het onderlinge vertrouwen tussen haar en haar collega’s.

 


x