Autobelastingen op de schop?

(3 december 2019)

Volgens de Algemene Rekenkamer moeten de autobelastingen op de schop. Zij melden dat de huidige autobelastingen niet altijd het gewenste resultaat op leveren, soms inconsequent zijn en in sommige gevallen het beleid niet ondersteunen. Staatssecretaris Snel moet beter letten op de bijdrage van de regelingen aan de luchtkwaliteit en klimaatdoelen, aldus het college.

Lees meer...

De financiële wereld is kennisintensief

De financiële wereld inclusief alle bijbehorende regelgeving is een complexe wereld. Adequaat inspelen op omstandigheden, of uw rendement optimaliseren, vereist dat u iemand hebt die goed van alle ins en outs op de hoogte is. Iemand die zowel de valkuilen als de kansen kent. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een financieringsaanvraag.

A & A houdt alle ontwikkelingen bij

Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden en adviseren van onze klanten. Onze vakkennis is enerzijds op deze ervaring gebaseerd en anderzijds houden we onszelf op de hoogte van de recente ontwikkelingen. Door goed naar u te luisteren en uw belang voorop te stellen, bereiken we samen met u een optimaal resultaat.

Ondersteuning bij anderen

Als u contact moet hebben met professionals in de financiële wereld, zoals bankiers, belastingdienst of notarissen, kunnen we samen met u de gesprekken voeren. Hierdoor staat u sterker om uw doelen te bereiken.


x