Autobelastingen op de schop?

(3 december 2019)

Volgens de Algemene Rekenkamer moeten de autobelastingen op de schop. Zij melden dat de huidige autobelastingen niet altijd het gewenste resultaat op leveren, soms inconsequent zijn en in sommige gevallen het beleid niet ondersteunen. Staatssecretaris Snel moet beter letten op de bijdrage van de regelingen aan de luchtkwaliteit en klimaatdoelen, aldus het college.

Lees meer...

Voor dga en personeel

Voor de directeur-grootaandeelhouder verzorgen wij de salarisadministratie. Samen met de boekhouding van uw onderneming zijn we in staat om daarmee een maximaal resultaat te bereiken. Ook de salarisadministratie van uw medewerkers kan door ons worden begeleid. Wij besteden dit uit aan een externe partij maar blijven, wanneer u dit wenst, zelf het aanspreekpunt. Zo hebt u ook dan één contact die van de specifieke kenmerken van uw bedrijf op de hoogte is.

De salarisadministratie wordt daarbij volledig uit uw handen genomen. Dat betekent dat wij de specificatie naar uw medewerkers (laten) verzorgen en de aangifte loonbelasting voor u laten indienen. Maar ook de journaalposten en het versturen van de jaaropgaven kunnen onderdeel zijn van deze dienstverlening.


x