Belastingaangifte niet leuker, wél makkelijker

U vindt het te moeilijk of te ingewikkeld om zelf uw aangifte te doen? In dat geval kunnen wij deze aangifte voor u verzorgen. We nemen u dan het hele traject uit handen.

We verzamelen samen met u de gegevens voor de aangifte. Op basis daarvan stellen we de aangifte op. Het beperkt zich daarbij niet alleen tot de inkomstenbelasting, maar ook erf- en schenkbelasting wordt door ons verzorgd. Wij stellen vast in welke belastingbox uw inkomsten thuishoren. Dat is voor u als particulier soms moeilijk te bepalen, maar wij lossen dit vanuit onze expertise voor u op. Wanneer we verwachten dat u geld van de belastingdienst terugkrijgt, vragen we eventueel voor u een voorlopige teruggave inkomstenbelasting aan.

Geen zorgen over verlopen van bezwaartermijnen

Na de goedkeuring van uw aangifte door u hebt u er geen omkijken meer naar. De verdere elektronische afhandeling wordt volledig door ons verzorgt, inclusief het indienen bij de belastingdienst. Wij ontvangen van de aanslagen automatisch een kopie. Wij controleren deze aanslagen. Daarbij houden we de bezwaartermijnen in acht. Ook daar hoeft u zich dan geen zorgen over te maken. Indien noodzakelijk ondersteunen en begeleiden we u bij bezwaar- en beroepsprocedures.


x