Financiële planning voor de toekomst

Het maken van een financiële planning is niet iets wat u dagelijks doet. Daarbij moet u goed op de hoogte zijn van de regels en wetten om te voorkomen dat er onaangename verrassingen te wachten staan. Of het nu gaat om uw pensioenplanning, het fiscaal vriendelijk overhevelen van vermogen om erfbelasting te besparen (estate planning), of andere financiële plannen, een goed advies is onontbeerlijk. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Onafhankelijk en onpartijdig advies

De wereld is vol met goedbedoelende financiële adviseurs. Ze geven u adviezen die voor u niet altijd goed te begrijpen zijn. Daardoor voelt u zich wellicht weleens voor het blok gezet en bent u geneigd om te snel met een voorstel akkoord te gaan. Dit kan later nare consequenties hebben. Wij zijn in staat als onafhankelijke derde u voor misstappen te behoeden en een onpartijdig advies te geven. A & A verkoopt geen financiële producten in tegenstelling tot veel financiële adviseurs. Daarmee wordt onafhankelijkheid gegarandeerd.

Ondersteuning bij andere professionals

Als u contact moet hebben met professionals in de financiële wereld, zoals bankiers, belastingdienst of notarissen, kunnen we samen met u de gesprekken voeren. Hierdoor staat u sterker om uw doelen te bereiken. Als u dat wenst, voeren wij het woord voor u. Wanneer noodzakelijk geven we ook aan dat we niet akkoord gaan met voorstellen van de tegenpartij. Dit geeft u een maximale zekerheid dat uitsluitend uw belang gediend wordt.


x