A & A maakt belastingen niet leuker, maar wel makkelijker

De belastingdienst eist van u als ondernemer dat u voor verschillende belastingen aangifte doet. Het gaat dan vooral om de omzetbelasting/btw, suppletieaangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en loonheffingen.  De aangiften voor deze belastingen moet u tijdig en periodiek doen. Het is vaak behoorlijk complex en kost veel tijd. A & A maakt het ook niet leuker, maar wel makkelijker.

Kennis van nieuwste ontwikkelingen

De aangiften verzorgen wij gewoonlijk elektronisch. Als het nodig is, krijgt u persoonlijk advies over aanpassingen van ons. We zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het aangiftegebied. De nieuwste mogelijkheden voor aftrekposten kennen we en kunnen deze voor u verzorgen. Door ons uitgebreide netwerk beschikt u via ons over veel expertise op alle fiscale gebieden.

Geen zorgen over verlopen van bezwaartermijnen

De belastingdienst stuurt ons van alle aanslagen automatisch een kopie. Wij controleren deze aanslagen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlopen van bezwaartermijnen. Wanneer noodzakelijk dienen we bezwaarschriften in tegen de aanslagen. Komt de belastingdienst bij u controleren, dan begeleiden we u bij deze controles.


x